Over Inzicht + Grip

FotoPauline

Hallo, mijn naam is Pauline van Smoorenburg. In mei 2016 heb ik Inzicht + Grip opgericht. Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest in het bedrijfs-, bank- en verzekeringswezen, besloot ik in 2013 om het roer om te gooien. Ik wilde mijn kennis en ervaring op een andere manier gaan inzetten en de mens meer centraal stellen.

In 2014 rondde ik de HBO-opleiding Integrale Schuldhulpverlening bij de NCOI succesvol af en in mei 2016 behaalde ik het diploma van Budgetcoach bij de Learncare Academy. Sinds september 2016 ben ik in het KIWA-register opgenomen als gecertificeerd Budgetcoach (NEN 8048,  0916.SHV.011). Daarnaast heb ik in 2019 bij Laudius de opleiding voor beschermingsbewindvoerder gevolgd.

Na mijn opleiding tot schuldhulpverlener heb ik tot eind 2015 als budgetconsulent bij een vrijwilligersorganisatie gewerkt om zo de nodige ervaring met dit werkveld op te doen. In deze functie heb ik mij kunnen ontwikkelen als budgetcoach en tevens voor een woningbouwvereniging en een gemeente  een budgetcursus mogen opzetten en begeleiden. Sinds februari 2016 geef ik budgettrainingen in opdracht van Stichting Knip. Daarnaast werk ik als budgetcoach en -trainer, financieel coach, alsmede als adviseur schulden voor een aantal landelijk dekkende organisaties. Ook ben ik actief geweest als beschermingsbewindvoerder.

Met persoonlijke aandacht en deskundigheid begeleid en ondersteun ik mensen om hun financiële administratie op orde te brengen en/of hun financiële problemen aan te pakken. Mijn aanpak is vooral gericht op preventie, financiële bewustwording en zelfstandigheid, waardoor overzicht, inzicht en vervolgens weer grip kan worden verkregen op de eigen financiële situatie.

Graag ga ik samen met je aan de slag!

Pauline van Smoorenburg

logo-kiwaInschrijving in het Kiwa register houdt in dat de budgetcoach is gekwalificeerd en werkt volgens  de vastgestelde normen op basis van NEN 8048. Voor het behouden van de Kiwa-certificering is het verplicht om ieder jaar bij te scholen. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van kwaliteit en vakbekwaamheid van de budgetcoach. Meer informatie hierover: www.kiwa.nl/shv.