Werkgever

Steeds meer werkgevers krijgen te maken met de financiële problemen van hun werknemers. Dit uit zich onder andere in ziekteverzuim, verlies van productiviteit, loonbeslagen, verzoeken om voorschot op loon en het leidt soms zelfs tot fraude en diefstal.

Financiële problemen bij werknemers vormen voor werkgevers niet alleen een risico, maar hierin gaat tevens veel tijd en energie zitten. Bovendien komen er ook nog eens hoge kosten bij kijken. Werkgevers zijn dan ook sterk gebaat bij medewerkers zonder geldzorgen.

Door tijdig en gericht hulp te bieden, worden verdere problemen voorkomen. Met het inschakelen van een budgetcoach, die met de werknemer de financiële problemen aanpakt, neemt het verzuim af, verminderen loonbeslagen en zit uw werknemer weer beter in zijn vel, waardoor de productiviteit toeneemt.

Inzicht + Grip biedt verschillende diensten aan voor zowel de werkgever (w.o. de workshop “hoe herken je geldproblemen op de werkvloer”) als voor werknemers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06 830 320 19 of via de email: info@inzichtengrip.nl.