Particulier

Heb je geen overzicht meer over je financiën?  Ben je in een situatie verzeild waardoor je het financieel even niet meer ziet zitten?  Bijvoorbeeld door ontslag, een echtscheiding, ziekte of overlijden van je partner. Kom je regelmatig geld tekort en word je daar onrustig van?  Of wil je gewoonweg een beter overzicht van je inkomsten en uitgaven en grip op je financiële situatie?

Dan kan een budgettraining of budgetcoaching  uitkomst bieden.  Inzicht + Grip biedt verschillende oplossingen aan iedereen die een heldere en overzichtelijke financiële situatie wenst.  Zij begeleidt, ondersteunt en geeft handvatten om, samen met jou, weer orde op de financiële zaken te brengen.

De diensten van Inzicht + Grip zijn vooral gericht op het voorkomen van financiële problemen, zelfstandigheid en bewustwording. In combinatie met de nieuw opgedane kennis en vaardigheden, en de keuzes binnen je mogelijkheden krijg je zo weer vat op je financiën. Hiermee kun je in de toekomst verder zelf aan de slag.

Inzicht + Grip biedt ook ondersteuning aan ZZP-ers en ondernemers die een eigen bedrijf runnen. Bijvoorbeeld wanneer je het lastig vindt om zakelijk en privé gescheiden te houden, of er is een lagere omzet en er problemen ontstaan. Schroom vooral niet om dan contact op te nemen via telefoonnummer 06 830 320 19 of via de email: info@inzichtengrip.nl.

Inzicht + Grip werkt in de drie noordelijke provincies, te weten Groningen, Friesland en Drenthe, binnen een straal van circa 50 km. vanuit Westerbork. Daar buiten in overleg.